Back

ⓘ Енн Шерідан




Енн Шерідан
                                     

ⓘ Енн Шерідан

Клара Лоу Шерідан народилася в техасському місті Дентон 21 лютого 1915 року. Коли вона навчалася в коледжі її старша сестра відправила її фото в "Paramount Pictures". Там вона сподобалася продюсерам і незабаром її запросили в Голлівуд. Заради карєри Шерідан навіть кинула коледж і вже в 19 років відбувся її кінодебют. У 1936 році, після двох років зйомок в епізодичних ролях на "Paramount Pictures", вона покинула студію і підписала контракт з "Warner Bros." і в той же час змінила своє імя на Енн Шерідан.

Її карєра почала стрімко розвиватися, і в наступні роки Енн знялася в таких фільмах, як "Янголи з брудними обличчями" 1938, "Додж-Сіті" 1939, "Людина, яка прийшла до обіду "1942, "Край темряви" 1943, "Нора Прентісс" 1947, "Невірна" 1947 і "Срібна річка" 1948.

Але незважаючи на численні успіхи в кіно її карєра стала поступово згасати, і останньою великою її роллю стала Кетрін Гейтс у фільмі "Солдат у спідниці" 1949. У 1950-х роках вона знімалася дуже мало, і останні її роботи були на телебаченні, де вона зявилася в серіалах "Інший світ" і "Пістолети і спідниці".

Енн чотири рази виходила заміж, одним з її подружжя був актор Джордж Брент 1942 - 1943, але дітей у неї не було. Вона померла від раку печінки 21 січня 1967 року в Лос-Анджелесі у віці 51 року. Енн Шерідан має зірку на Голлівудській алеї слави на Голлівуд-бульвар 7024.

                                     

1. Вибрана фільмографія

  • Призначення в Гондурас 1953 - Сільвія Шеппард
  • Жінка в бігах 1950 - Елеонора Джонсон
  • Людина, яка прийшла до обіду 1942 - Лоррейн Шелдон
  • Нора Прентісс 1947 - Нора Прентісс
  • Це все правда 1940 - Сара Джейн Райан
  • Край темряви 1943 - Карен Стенсгард
  • Невірна 1947 - Кріс Хантер
  • Дамам варто послухати 1934 - Адель
  • Чорний легіон 1937 - Бетті Гроган
  • Сан-Квентін 1937 - Мей Кеннеді
  • Додж-Сіті 1939 - Рубі Гілман
  • Скарби Сьєрра-Мадре 1948 - Повія в титрах не вказано
  • Протилежна стать 1956 - Аманда Пенроуз
  • Срібна річка 1948 - Джорджія Мур
  • Янголи з брудними обличчями 1938 - Лорі Фергюсон
  • Ковбой з Брукліну 1939
  • Солдат у спідниці 1949 - Лейтенант Кетрін Гейтс

Users also searched:

...