Back

ⓘ Шершньова Віра Дмитрівна




                                     

ⓘ Шершньова Віра Дмитрівна

Закінчила Одеський кінотехнікум 1931.

У 1931 - 1932 рр. - актриса Одеської кінофабрики, у 1932 - 1941 і 1943 - 1946 - Київської кіностудії, в 1941 - 1943 - Ташкентської кіностудії, в 1943 - кіностудії "Союздітфільм".

З 1961 року - актриса кіностудії ім. М. Горького.

                                     

1. Фільмографія

Знялась в українських кінокартинах:

  • "Народження героїні" 1932, студентка Гаркуша,
  • "Молодість" 1934, комсомолка Лєна,
  • "Прометей" 1936, епізод,
  • "Олександр Пархоменко" 1942, Ліза
  • "Велике життя",
  • "Я люблю" 1936, Настя,
  • "Велике життя. 2 серія" 1946
  • "Штурмові ночі" 1931,
  • "Право батьків" 1931, молода мати,

Грала також у фільмах:

  • "Велике життя",
  • "Два бійці" 1943, Тася,
  • "Два життя" 1961, хазяйка майстерні та ін.

Users also searched:

...